Boxing & Yin

Boxing & Yin

Workshop

In deze workshop nemen Franklin en Aurora je mee in de reis naar een krachtig & ontspannen lichaam.

Vandaag de dag wordt ons zenuwstelsel vaak (over)prikkelt, waardoor stress-gerelateerde klachten ook in het lichaam tot uiting komen. In deze workshop leer je jouw lichaam uit te dagen door een serie van kracht- en boksoefeningen met Franklin. Dit gedeelte van de les prikkelt het sympathisch zenuwstelsel, waardoor onder meer het uithoudingsvermogen en de weerbaarheid ten aanzien van (fysieke) stress worden getraind.

Nu het lichaam goed warm is, zal door middel van een zachte yogaflow de cooling down worden ingezet en het parasympatisch zenuwstelsel worden gestimuleerd. Het tweede gedeelte van de les, begeleidt Aurora je naar een diepe ontspanning door middel van verschillende yin-houdingen die zijn aangepast op het eerste gedeelte van de workshop met Franklin.

Na anderhalf uur loop je met een voldaan en ontspannen gevoel de deur weer uit (of blijf nog even voor een kopje thee om na te genieten!).

The best of both worlds (kracht & ontspanning) in een workshop!

De voertaal van deze workshop is Nederlands. De workshop is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Er wordt rekening gehouden met eventuele blessures / gezondheid-uitdagingen. Indien Franklin en Aurora van blessures e.d. op de hoogte dienen te zijn, kan je dit aangeven bij de inschrijving.

Volgende keer dat deze Workshop wordt aangeboden:

Over de instructeurs

Aurora de Leeuw

A graduate from Leiden University, Aurora combines her academic interests with practicing & teaching Yoga. With over 2000 hours of teaching experience & specialisations in different “forms” of Yoga (from vinyasa to (restorative) yin & prenatal yoga), Aurora loves to explore the world of Yoga together with you!

“Yoga is different for everyone and for every body. Let’s explore, play & discover your yoga together!”

More about Aurora..

Franklin Lopes

Met mijn (top)sportverleden help ik je graag bij het behalen van je doelen.

De connectie tussen coach en sporter staat voor mij bovenaan. Jij kan het! Ik steun je met kennis, enthousiasme en vertrouwen.

Meer over Franklin…