Ikauros

Ikauros

Bij Ikauros bieden we stresspreventie workshops, seminars en instrumenten voor het onderwijs. 

Welzijn en burn-out onder studenten komt steeds meer onder de aandacht, en het team bij Ikauros begrijpt maar al te goed wat het is om alle taken die bij student-zijn komen kijken te moeten balanceren.

We hebben ons vernoemd naar de mythe van Ikaros (ook wel Icarus), over hoogmoed en gezonde balans. Ikaros had vleugels gemaakt van veren en was. Vlieg te dicht bij de zon, en de was zou smelten. Te dicht bij de zee zouden de veren vochtig worden.

We hebben met drie psychologen de expertise in huis om te helpen voorkomen dat je te dicht bij de zon gaat vliegen, of je te helpen weer op te starten als je in zee bent gestort. Ook hebben we de ervaring allemaal op een gegeven moment dezelfde fout te hebben gemaakt. Vandaar onze passie jou de handvatten aan te reiken die bij jou passen.

Ikauros      X      @Aurora_Yoga

Samen met een geweldig team van Young Professionals zet ik mij in voor de bewustwording van stress en burn-out klachten bij (jong)volwassenen. Waar yoga mij de rust heeft gegeven in mijn lichaam, de bewustwording in mijn hoofd en de tools om met stress om te gaan (door onder meer de kracht van de ademhaling te ontdekken), is het mijn missie om samen met dit fantastische team deze kennis over te brengen op anderen die worstelen met stress en stress gerelateerde klachten.

Nieuwsgierig wat wij voor jou, uw bedrijf of uw onderwijsinstelling kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.