Yoga @ Work

Vindt u het als werkgever belangrijk om uw werknemers gezond te houden? Of zijn u en uw collega’s op zoek naar zowel fysieke als mentale ontspanning tussen de bedrijven door? Dan kan yoga veel voor u betekenen!

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat yoga onder meer helpt om stress te reduceren, ziekteverzuim te verminderen en effectiviteit op de werkvloer te verhogen. Aurora biedt yogalessen en workshops op maat; zowel op de mat in sportkleding als in de bureaustoel in uw werkkleding; alles is mogelijk!

Wat kan Aurora voor u betekenen?

Verschillende yoga vormen

Zowel actief als ontspannend. U heeft de keuze uit zowel actieve (Yang: Vinyasa, Hatha e.d.) als passieve yogalessen (Yin yoga) of een combinatie hiervan.

Alle lessen worden gecombineerd met ademhalingsoefeningen en meditatie ten behoeve van stressreductie.

Talen

De workshops en lessen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels worden aangeboden.

Vaste lesprijs

De ene keer meer deelnemers dan de andere keer? Geen probleem! Met een vaste prijs per les weet u waar u aan toe bent.

Bekijk hier de uitgebreide prijslijst & opties.

Speciale deelnemers

De workshops en lessen zijn, in overleg, ook geschikt voor zwangere werknemers en/of werknemers die herstellen van ziekteverzuim.

Workshops op maat

Een yoga-workshop die op basis van uw wensen wordt samengesteld. De workshop kan eenmalig plaatsvinden of in de vorm van een cursus (meerdere workshops) worden aangeboden.

Online & op kantoor

Yoga @ Work biedt zowel yogalessen op kantoor aan, als via de @Aurora_Yoga online (live) classroom. Zelfs wanneer uw werknemers thuiswerken, kunnen zij meedoen met de yogales!

Het bouwen van een eigen online Yoga Catalogue voor uw bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden!

Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte op maat aan.

 

Aurora biedt Yoga @ Work© aan in de omgeving 

Den Haag, Rijswijk & Leiden.

Workshops & lessen op maat

U kunt kiezen uit verschillende pakketten of mail voor een vrijblijvend pakket op maat. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

 Vanaf prijzen zijn op basis van de afstand vanaf ons vestigingsadres op de Sparrelaan in Rijswijk (eerste 20 km zitten inbegrepen bij de vanaf prijs. Boven de 20km berekenen wij €0,19 per kilometer extra).

Proefles

Wilt u Yoga @ Work eerst een keer, geheel vrijblijvend, ervaren voordat u een pakket afneemt? Dat kan! Een proefles yoga kan al vanaf €50,- (voor een les van 60 minuten, op kantoor).

 

Bekijk hier de uitgebreide prijslijst & opties.

Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact op!